De visar tacksamhet

Det kan vara lätt hänt att inte reagera över att din partner gått ut med soporna, men försök att uppmärksamma de här små sakerna i vardagen och visa tacksamhet. Att visa att du inte tar din kärlek för givet och att du ser vad hen gör stärker ert förhållande och gör båda mer lyckliga.

  1. De delar med sig av personliga erfarenheter

Ta er tiden att bara umgås och prata om livet. Dela med er av pinsamma händelser och de där tankarna om livet som du aldrig delat med någon förut. Par som är väldigt öppna med varandra litar ofta mer på varandra.

 

  1. De pratar igenom saker

Det kanske gäller beslut som att flytta ihop, köpa ny soffa, vart ni ska på semester eller helt enkelt vem som är ansvarig över disken denna vecka. Glöm inte att verkligen prata igenom dessa saker, var lyhörd för hur din partner tänker och känner och var öppen för att mötas på mitten.

  1. De har ett eget liv

Boxyslots.com nu när du är upp över öronen förälskad är det lätt att glömma bort dina minglande singelkompisar och dina egna fritidsintressen. Men, för bådas skull, gör inte det. Det är superviktigt att kunna umgås utan varandra och behålla sin egen identitet istället för att bara bli en del av ett par. Ha lite egen-tid ibland och ge dig själv chansen att sakna din partner då ochNu när du är upp då.

  1. De väljer sina strider

Om du bor tillsammans med din partner finns det garanterat en hel del vanor som du stör dig något otroligt mycket på. Men, ta en sekund att tänka till innan du får årets största utbrott och drar igång tredje världskriget där hemma. Är ett par skitiga underkläder på badrumsgolvet verkligen värt det? Förklara istället för din partner varför det stör dig och hjälp hen att sätta sig in i din situation.